צור קשר
דלג על צור קשר
צור קשר
סגירה

צור קשר

checked
 03-5500661
דלג על

פורום מושבים ונחלות

פורום זה מנוהל ע"י עו"ד ונוטריון גלעד שרגא, מומחה לדיני אגודות שיתופיות , מושבים, נחלות ומשקים חקלאיים.

 

מטרת הפורום הינה לתת לכם הגולשים, מידע כללי ותשובות ראשוניות לפניותיכם בכל תחום הקשור למגזר החקלאי, דיני אגודות שיתופיות, מושבים, נחלות, בן ממשיך , פיצול נחלה וירושת המשק החקלאי.

 

חשוב לנו להבהיר ולהדגיש, כי תשובה בפורום אינה באה במקום התייעצות והסתייעות בעורך דין ולא מהווה לו תחליף. אנו ממליצים בכל לשון שלא לנקוט בצעדים מעשיים בהסתמך על תשובה בפורום המבוססת על מידע חלקי וכללי. לכן, בטרם נוקטים בצעד כלשהו יש לפנות לעורך דין, שיבחן את מלוא הפרטים וייתן לכם ייעוץ והכוונה בהתאם לנסיבות.

   

הבהרה : התשובות המובאות במסגרת הפורום אינן ממצות ואינן בגדר חוות דעת משפטית, והן ניתנות כהתרשמות ראשונית שאין בצידה אחריות מקצועית. לקבלת תשובות מפורטות יש לפנות לעו"ד ולהציג בפניו את מלוא המידע והמסמכים הדרושים לעניין. 

הוסף נושא חדש
לכבוד עו"ד גלעד שרגא שלום תגל   | 23:03 11/03/2012
תשובה עו''ד גלעד שרגא, מנהל הפורום   | 16:17 12/03/2012
על מנת לדעת מכח מה הועברו הזכויות לאחיך צריך לקבל נתונים נוספים, צוואת ההורים, הסכם המשבצת ומכח מה הועברו הזכויות בפועל.
מסגרת הפורום אינה המקום לבירור מקרים ספציפיים כאשר בכל מושב ומושב ובכל משפחה ומשפחה נערכו הדברים באופן שונה.
העלה את כל הנתונים בפני עו"ד המתמחה בתחום, לצורך קבלת תשובה מוסמכת בנוגע לסיכויי התביעה.
בהצלחה.
הוסף נושא חדש
עבור לתוכן העמוד