צור קשר
דלג על צור קשר
צור קשר
סגירה

צור קשר

checked
 03-5500661
דלג על

פורום מושבים ונחלות

פורום זה מנוהל ע"י עו"ד ונוטריון גלעד שרגא, מומחה לדיני אגודות שיתופיות , מושבים, נחלות ומשקים חקלאיים.

 

מטרת הפורום הינה לתת לכם הגולשים, מידע כללי ותשובות ראשוניות לפניותיכם בכל תחום הקשור למגזר החקלאי, דיני אגודות שיתופיות, מושבים, נחלות, בן ממשיך , פיצול נחלה וירושת המשק החקלאי.

 

חשוב לנו להבהיר ולהדגיש, כי תשובה בפורום אינה באה במקום התייעצות והסתייעות בעורך דין ולא מהווה לו תחליף. אנו ממליצים בכל לשון שלא לנקוט בצעדים מעשיים בהסתמך על תשובה בפורום המבוססת על מידע חלקי וכללי. לכן, בטרם נוקטים בצעד כלשהו יש לפנות לעורך דין, שיבחן את מלוא הפרטים וייתן לכם ייעוץ והכוונה בהתאם לנסיבות.

   

הבהרה : התשובות המובאות במסגרת הפורום אינן ממצות ואינן בגדר חוות דעת משפטית, והן ניתנות כהתרשמות ראשונית שאין בצידה אחריות מקצועית. לקבלת תשובות מפורטות יש לפנות לעו"ד ולהציג בפניו את מלוא המידע והמסמכים הדרושים לעניין. 

הוסף נושא חדש
ועדות קבלהשאלה רינה פרץ גל   | 21:14 4/01/2015
ועדות קבלה עו''ד גלעד שרגא, מנהל הפורום   | 10:36 5/01/2015
תב"ע שטרם אושר ומצויה בשלבי תכנון אינה יכולה לחייב את האגודה לנהוג כמי שכבר מסווגת כאגודה בה קיימים כבר 400 בתי אב בהסתמך על התב"ע הצפויה להיות מאושרת.
כל עוד מדובר בהליכי תכנון שאינן סופיים הדבר אינו מחייב.
הוסף נושא חדש
עבור לתוכן העמוד